Rólunk

Stílus és kényelem: bőr ülőgarnitúra

Az otthon minden ember számára fontos, kényelmi és biztonsági szempontból egyaránt. Ha a kényelmet vesszük figyelembe, akkor azt állapíthatjuk meg általánosságban, hogy a családtagok a legtöbb időt a nappaliban töltik. Ezáltal nagy szerepet kapnak az ülőalkalmatosságok is.

Ha már az ülőalkalmatosságokról van szó, a nappali engedhetetlen része a kanapé. És persze a fotel. Utóbbi használata a kialakított olvasósarokban is nagy szerepet kap. Az egyszer biztos, hogy minél kényelmesebb a kanapé vagy a fotel, annál többet ülünk bele. A kényelem mindenki számára szubjektív, de az egyszer biztos, hogy a nem túl puha díványok a legnépszerűbbek. Nők szemszögéből nézve praktikus is kell legyen, például könnyen lehessen tisztítani, esetleg legyen kihúzható. A férfiak szemszögéből nézve gyakori igény az, hogy legyen stílusos, elegáns, ugyanakkor modern, mégis klasszikus.  Nehéz a két elvárást összeolvasztani, nemde? De nem lehetetlen!

Az általunk kínált, bőrből készült ülőgarnitúrák azonban kiváló választásnak bizonyulhatnak úgy, hogy minden egyén elvárásainak is eleget tesznek. Elegánsak és nivósak, minőséget nyújtanak, ugyanakkor könnyen tisztán tarthatóak és strapabíróak. És persze kényelmesek! Legyen az dívány vagy fotel, a család minden tagja elégedett lesz a nappali új arculatának, ami a bőr ülőalkalmatosságnak köszönhető. Arra is érdemes kitérni, hogy nem csak a család számára lesz stílusos és kényelmes megoldás, a vendégek is élvezni fogják a bőrfotel vagy dívány nyújtott komfortérzést.

Kutatások szerint a lakás bútorainak eme darabját általában 8-10 év után lecserélik. Tehát fontos, hogy stílusában is időtálló legyen, ne váljon régiesnek a különféle új trendek beköszöntével sem. A bőrkanapé és fotel olyan, mint a farmernadrág: örökérvényű! Nem megy ki a divatból!

Azért persze némileg oda kell figyelni, hogy pontosan milyen bőrkanapét, fotelt választunk.

Mire szolgáljon?

Ha kiválasztott kanapé elsősorban tévénézés szempontjából kell, akkor figyeljünk arra, hogy ülve szemmagasságba kerüljön a tévé. Ha kicsit alacsonyabb modellt választunk, akkor viszont fekve is kényelmessé válik az esti filmnézés. Ebben az esetben arra is érdemes odafigyelni, hogy a kartámasz jól ki legyen párnázva, így elkerülhető hogy szundítás esetén bárkinek is elálljon a nyaka. A kihúzható változatok is nagyon hasznosak lehetnek, praktikusságuk akkor igazán mérhető, ha

Bőr ülőgarnitúra – az elegancia és a tartósság jegyében

Cserére megérve…

A család szétugrált ülőgarnitúrája eljutott abba az állapotba, hogy megváljanak tőle. Sok mindent átélt, kibírt a bútordarab: felnőtt rajta két életvidám, örökmozgó csemete, mert miért is kellene a gyerekszobában játszani, ha ott a nappali?

Szóval a textil huzatú garnitúra kicsit megkopott, kicsit elhasználódott, de persze a család szívéhez nőtt.

Bőr ülőgarnitúra – minőség, mert megérdemeljük

A családi kupaktanács összeült, röpködtek a kérdőjelek, az összegek. Szóba jött a textilbőr, szóba jött a textil, de nyert a bőr ülőgarnitúra.

Anya, apa, tinédzserek gyorsan összeszedték az érveket:

  • a bőr ülőgarnitúra eszméletlenül strapabíró,
  • a bőr ülőgarnitúra minőséget nyújt,
  • a bőr ülőgarnitúra elegáns,
  • a bőr ülőgarnitúra időtálló,
  • a bőr ülőgarnitúra exkluzivitást kölcsönöz,
  • a bőr ülőgarnitúra könnyen tisztántartható,
  • a bőr ülőgarnitúra örök divat,
  • a bőr ülőgarnitúra nívós.

Bőr ülőgarnitúra – élmény a családnak, élmény a vendégeknek

Az érvek után következett a megfelelő darab kiválasztása. Nem kis döntés – mondhatni évtizedekre szóló –, de az elnyűhetetlen bőr ülőgarnitúra hazaszállítása, majd elhelyezése a felhőtlen jókedv birodalmává tette a család otthonát.

A bőr ülőgarnitúra a nappali fénypontja, a ház kagylójában az igazgyöngy… Használja Ön is egészséggel…